söndag 17 januari 2010

Idre fjäll!

Nu är vi hemkomna ifrån våran skidsemester på Idre fjäll. Det var vårat andra besök i Idre och vi är så nöjda. Det är helt fantastiskt med backarna på alla sidor av berget, mängder av skidspår och framför allt deras barnaktiviteter. Dagen tar inte slut bara för att backen stänger och after skin tar vid utan man kan bada, bowla, gå till sporthallen, höra Aske (deras maskot) läsa en saga eller besöka hans födelsedagskalas. Leka på lekplatserna, åka pulka, ta en skotertur eller varför inte rida?
Ja, listan kan göras lång och vi har inte gjort mer än en bråkdel. Eftersom Stora A. längtade efter Aske hela veckan så var glädjen stor när han på torsdagen fick gå på Askes födelsedagskalas som var föräldrafritt. En timme med lek och sång - och så kom GB-clownen med glass! Mamman och pappan satt på caféet bredvid med var sin stärkande dryck.
Vi hade sådan tur med vädret! När vi lämnade hemmet så hade kylan legat på mer än -10 grader under två veckors tid. Under färden upp så var det -31 på kallaste stället 0ch vi var väldigt inställda på att få tillbringa mesta tiden inne i stugan, men icke! Strålande sol och den kallaste morgonen var det -5 grader på toppen innan solen tittade fram. Helt perfekt!
Och hur gick det med min skidåkning då? Ja, den är väl varken bättre eller sämre än tidigare. Det vill säga inte så bra. Jag är för rädd helt enkelt...

1 kommentar:

  1. Låter som ni haft en trevlig vecka. Jag blir inte sugen alls på att åka dit. Har aldrig förstått tjusningen med skidåkning.
    Ha det bra. Kramar från Jenny

    SvaraRadera