tisdag 16 juni 2009

Hemtrevnad är en krukväxt!

Datorn skulle lämnats in på service idag för att se om de skulle kunna "hitta" cd-rommen som spårlöst försvunnit och om de skulle kunna rensa upp i burken - för att se om det skulle kunna gå att hitta något livstecken i ram-minnet. Tyvärr så visade det sig vara många datorer som var i akut behov av att få vård och omsorg... Förra veckan stod det 6 datorer i kö och när vi kom dit idag så var det 12 datorer före i kö! Vi hade ju tänkt att betala våra räkningar - precis som alla andra - i slutet på nästa vecka men chanserna att få sin dator före nästa helg var oerhört små så eländet fick följa med hem igen.
För övrigt så är det lite fest idag så jag och stora A passade på att fika ute på stan, lilla E fick 4-månaders gröt. Alla nöjda!

1 kommentar:

  1. Hejsan, och glad midsommar! Jag firar midsommar idag, lördag, tillsammans med resten av svenskarna här i Calgary. jag har gått med i Swedish society klubben, de firar de flesta högtiderna tillsammans. Det är knytkalas och jag funderar på att tota ihop frukt på pinnar, som kebabb ungefär, som en efterrätt. solen lyser och det är varmt, hoppas vödret håller isig. Ha det bra och krama familjen. Jenny

    SvaraRadera