onsdag 6 maj 2009

Varför inte börja virka?



Visst blir man sugen på att lära sig virka när man ser denna lilla goding! Det finns gratis mönster att ladda ner ifrån http://www.madebyyou.se/ och på biblioteket finns det säkert virkböcker att låna. Ska ta mig en funderare på detta! Här finns en virkskola att gå om man inte vill till bibblan http://www.garnstudio.com/lang/se/skole/hekle_index.php

3 kommentarer:

  1. Hmm.. ja varför inte virka på den lilla tiden som blir över varje dag =)
    Hur kommer det sig att du ska börja jobba tidigare då?
    Visste väl att Axel va en bra kille med bra smak =)

    SvaraRadera
  2. Hejsan, vilka fina scrapbilder du gör! Jag ligger lite i lä känner jag. Allt väl här borta, hade tänkt att sy ett lapptäcke till lilleman att ligga och kräka på, haha. Khanh är väldigt duktig när det kommer till att ta hand om Lee, han har väl inte riktigt rätta knycken ännu, men han tar honom så fort han kommer hem från jobbet. Det är bara ammningen han inte fixar. Har lite långtråligt ibland. Som den blivande mannen Lee är, så kräver han ständig tillsyn och uppmärksamhet och kan inte göra något själv. SÅ alla de projekt jag skulle vilja göra, ligger lite på is. De kommer antar jag, bara han klarar att ligga sjlv en stund.
    Ha det gott, Jenny.

    SvaraRadera
  3. Jättesöt liten figur. Virka är dock ingenting för mig.. provade att virka en liten sköldpadda i höstas, tänkte att det nog var ett lagom projekt. Hade tröttnat halvvägs. Har inte det bästa tålamodet :o)

    SvaraRadera