söndag 20 juni 2010

Vart är det på väg?



Efter att jag sprungit min runda och återkommit till värmestugan så hör jag en liten kille cykla runt. Anledningen till att jag hör honom är att han gråter alldeles förtvivlat.

Det visar sig att han blir jagad av ett gäng med tre stycken killar som inte bara hotar honom med stryk, de har även slagit honom för han är rappad över höger knä, de har även försökt sno cykeln ifrån honom. Han har alltså cyklat för att försöka komma undan men eftersom han var nyinflyttad så visste han ju inte att han cyklat in sig själv i en återvändsgränd. De som jagade är från byn, men känner man inte till småvägar och stigar så är man fast på återvändsplanen vid värmestugan.

En tjej som höll på med sit-ups inne i omklädningsrummet tog upp jakten på småsvinen men de hade inga större problem med att smita undan (trots att hon är väldigt tränad) men de gav sig inte av helt förrän det kom ett annat par gående. De var inte direkt skrämda av EN vuxen.

Vart f-n är det på väg i samhället? Och så har de små svinen ett helt långt sommarlov på sig att missrikta energin på... Det kan bli roligt framöver i spåret. Dags att öka medeltempot så man har en chans att springa undan.

2 kommentarer:

  1. Usch, barn kan vara så elaka mot andra barn. :( Hoppas de inte hittar på mer elakheter i sommar.

    SvaraRadera
  2. Fruktansvärt.....stackars kille.

    SvaraRadera